2017 KASIM  AY’ından Yansımalar

İlk bakışda sakin, mutevazı ve paylaşımcı bir hava yaratan yansıtıcı görevdeki yıldızlarımız, Terazi burcundan başlayıp Koç burcu dahil yanyana yedi burçda  birer ikişer sıralanarak yerlerini almışlar ve hallerinden oldukça memnun gibiler. Ancak bu konvayın başını Uranüs çekiyor ve sonunda Mars duruyor olunca süprizlere ve beklenmedikleri beklemeğe, hareketli ve epey ateşli günlere hazır olmak da gerekiyor. Yani ipler onların elinde….. Sallar, gerer, koparır da, olmazları oldurur, ani çıkışlarla  şaşırtabilir de…..

Ay ve Güneş hariç, Merkür ve Venüs dışında yer değiştiren de yok. Hatta onlar da ilk haftada hamlelerini yapıp ay sonuna kadar, Merkür Yay – Venüs Akrep burcunda iş başında…..

Ayın başlarında, Venüs ve Mars aynı burçda TERAZİ de… Enteresan olabilir. Venüs keyif, sakinlik verirken, albeni, cazibe, çekicilik yaratıp güzellikler sunarken Mars kafaları karıştırıp, aksilikler yaratıp tüm dengeleri bozmak isteyebilir. Zaten buna fazla dayanamayan ve karşısındaki Uranüsden de huzursuz olan Venüs yedinci günün sonunda komşu burca kaçarak meydanı Mars–Uranüs rekabetine bırakıyor.

Bu çekişme epey hareket yaratabilir. Disiplin  nedir bilmez, ölçü imiş had ne imiş tanımaz, kışkırtmaktan, savaşmaktan hoşlanır, aniden ne varsa altüst eder pekçok işleri bozabilir. 8-14-15-22 Kasım günleri risklere biraz daha fazla açık gibi duruyor. Hele ayın son günlerinde çıta tam zirveye varıyor. Sabırsızlık, kendini kontrolde güçlük, coşkunluk, aklına eseni yapma, çok güçlü hiddet, kızgınlık, öfke uyandırabilecek, onur kırabilecek, skandallara yol açabilecek zorlu durumlar yaşatabilecek seviyeye geliyor. Sağlık yönünden de risklidir, kazalara çok uygundur.  Olumsuz yönü fazla gibi dursa da faydalanmak da mümkündür. Performars arttırı işlerde güçlenmek, çok uzayıp giden veya pamuk ipliğine bağlı bazı durumlara kesin etkili bir son bulmada maharetlidir.

Öncü burçlar “TeraziOğlakKoçYengeç” daha bir hedef konumundalar. Liderler, politika, idare ve yönetimler ve derinlerden gelebilecek sallantılarla epey hareketli günler söz konusu olabilir.

11 Kasım; Satürn, Uranüs ve Ay arasındaki geniş üçgen Ateş yapılı buçlar için iyi. Özellikle bilimsel konulardaki projeler, organizasyon, idarecilik, guruplarla yapılacak çalışmalar, ciddi ve önemli insani yardımlar açısından başarılı ve güçlü açılımlar için kolaylık yaratıcıdır.

12  Kasım günü sert kare etkili  zorlayıcı etkiler var… Mantık ve hayal savaşları verdirebilir. Bilinçaltı güçlükleri, karışıklıkları hatalara, aldatılara veya tutarsızlıklara yol açabilir. Hissi yönden olumsuzlukların yaşanabileceği bir gün olabilir. Alkol, uyuşturucu veya ilaçlarla ilgili sorunlar ve psikosomotik durumlar için risklidir. Balık, Yay, İkizler ve Başak burçları için epey kafa karıştırıcı ve zorlayıcıdır.

Sevgilerimle ….
nurantuncel@gmail.com

Check Also

Joni Patry ile Haziran 2019 Vedik Astroloji Yorumu

HAZİRAN 2019 JONI PATRY İLE VEDİK ASTROLOJİ YORUMU      BÜYÜK DEĞİŞİM İŞTE BURADA!  Bugün ...