Dedikodu Zinadan 36 Kat Daha Günah

1376514139815

17 yaşındaki hamile eşiyle ilgili “Erkeklerle geziyor” dedikodusu duyan Erkan İhsan Engin, kayınpederinin evinde katliam yaptı. Eşi ile anne ve babasını öldüren Engin, aynı silahla intihar etti

İstanbul Kağıthane Gürsel Mahallesi Yücel Sokak’taki bir binada önceki gece 03.30’da meydana gelen olayda 4 kişi ölürken, evin 11 yaşındaki oğlu yatağın altına saklanıp kurtuldu. Fayans işçisi Erkan İhsan Engin (24) 7 ay önce 17 yaşındaki Kübra K. ile düğün yaptı. Çift resmi nikâh için beklerken, Kübra K. hamile olduğunu öğrendi. Bir hafta önce Erkan Engin’in kulağına, 3.5 aylık hamile eşinin başka erkeklerle gezdiği dedikoduları geldi. Bebeğin kendisinden olmadığı iddiasıyla Kübra K.’yi darp eden Engin, eşinin annesi ile üvey babasının evine dönmesi üzerine tüm aileyi ölümle tehdit etti. Beyaz eşya bayisinde çalışan üvey baba Agah Demir (48) “Damadım bizi ölümle tehdit ediyor” diyerek önceki gün polise başvurdu. Önceki gece kayınpederinin evine giden Erkan Engin, Kübra K.’yi alıp götürmek istedi. Tartışma sırasında belinden çıkarttığı silahla önce üvey babayı, ardından uyumakta olan anne Yasemin Demir’in (44) ve Kübra K.’nin başlarına birer kurşun sıkan Engin, aynı silahla intihar etti.

CİNSEL İSTİSMARDAN SABIKALI 

Cinnet anında başka bir odada yatan Kübra K.’nin kardeşi Fatih (11), intihar etmeden önce evi arayan Engin’in elinden, yatağın altına saklanarak kurtuldu. Kapıyı kıran komşular olayı polise bildirdi. Ağır yaralı Kübra K., Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken yolda öldü. Olay Yeri İnceleme ekipleri, 3 kişinin de kafasından birer el ateş edilerek öldürüldüğünü, Engin’in yanında olayda kullanılan silahın bulunduğunu belirledi. Cenazeler, incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. “Cinsel istismar” suçundan sabıkası olduğu öğrenilen Erkan Engin’in babası ve amcası olaydan önce “Ben bunları vurmaya gidiyorum” diyerek evden çıktığını, bu konuşmadan sonra Agah Demir’i aradıklarını, telefonu açan olmayınca eve koştuklarını, ancak geç kaldıklarını söyledi. Engin’in babası ve amcası gözaltına alındı.

BİR TEK O KALDI
Katliamdan tek kurtulan kişi, 11 yaşındaki Fatih K. oldu. Küçük çocuk, “4 el silah sesi duydum. Eniştem ailemi vurdu. Görse beni de öldürecekti. Ablama iftira atıldı ama ablam öyle şeyler yapmadı. Bırakın evimin orada bekleyeyim. Beni uzak yere götürmeyin” dedi.

İlgilihttp://www.ahmedhulusi.org/kuran/049_hucurat.htm#ixzz2c1rUO9js …

Check Also

Süt ve Kazein Proteini Gerçeği: Süt Gerçekten Faydalı Mı?

https://bifazlasi.com/yillarca-yanlis-ogretilen-bir-yanlis-sut-ve-kaizen-gercegi/ Süt ürünleri proteini Kazein ve sağlığınız arasındaki rahatsız edici ilişki