‘Kuantum’la ölüme çare buldu!

ABD’li profesör Robert Lanza, kuantum fiziği ile tüm canlılar için ölümsüzlüğü bulduğu iddiasında.

ABD’li bilim adamı Kuantum fiziğiyle ölümsüzlüğü kanıtladığını iddia etti. Kuzey Carolina eyaletinde bulunan Wake Forest Universitesi Tıp Fakültesi’nde görev yapan Prof. Robert Lanza’nın “Biomerkezcilik” adını Ekran Alıntısıverdiği hipoteze özetle şöyle: “Ölüm insanlar için bir yok oluş değil. Aksine sınırsız sayıda Evren içerisinde bir diğerine geçiş, yani boyut değiştirme. Evreni insan bilinci yaratıyor. Yani aslında uzay ve zaman diye birşey yok. Bunlar sadece insan zihninin var olduğunu kabul ettiği şeyler. İnsan zihni bunları kabul ettiği için uzay ve zamanın var olduğunu sanıyor. Ölüm de aynı şekilde bir bilinç oyunu ve bilincimizde yaratılan bir ilüzyonun sonucu olarak ortaya çıkıyor.”

Ölümden sonra hayat

Lanza, bu teorisiyle ölümden sonra bir hayatın olduğunu da ispatladığı iddiasında. Ona göre evrende bir boyuttan diğerine geçiş senaryolarının hiç birinde bugün anladığımız anlamda bir ölüm gerçekleşmiyor; sadece enerji şekil değiştiriyor.

Lanza, Kuantum fiziğiyle ispat ettiğini öne sürdüğü bu hipotezine göre ölüm sonrasında bilincin boyut değiştirdiğini ve ölüm sonrası da yaşamaya devam ettiğini belirtiyor. Doğada enerjinin asla yok edilemediği gerçeğinden yola çıktığını belirten Lanza, bu enerjinin bizi biz yapan en önemli öğe olduğunu ve bedenin ölümünden sonra varlığını sürdürdüğünü iddia ediyor.

http://fotogaleri.gazetevatan.com/galeri/30741/1/yasam

Ölümün çaresi ölümsüz olduğunu fark etmektir.
Hayvan(beden) ölür; insan/şuur boyut değiştirir demiştik geçmişte!

Ekran Alıntısı
http://www.ahmedhulusi.org/yazi/olum-nedir-olumun-icyuzu.htm

Check Also

Süt ve Kazein Proteini Gerçeği: Süt Gerçekten Faydalı Mı?

https://bifazlasi.com/yillarca-yanlis-ogretilen-bir-yanlis-sut-ve-kaizen-gercegi/ Süt ürünleri proteini Kazein ve sağlığınız arasındaki rahatsız edici ilişki