GENÇ HAYAT VAKFI

 Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi’nde
[media url=”http://www.youtube.com/watch?v=RiE4GSmueuQ” width=”100%” height=”550″]

konser2

7 Kasım Perşembe günü saat 20.30’da düzenlenen konserin geliri, 11-18 yaş grubu gençlerin hayata katılımını desteklemek için çalışmalar yapan Genç Hayat Vakfı’na bağışlandı.

 Genç Hayat Vakfı yararına düzenlenen Farklı Notalar Genç Sesler isimli konserde, Piyanist Bahar Yücelen, Beste Hoşses (klarnet) ve 

Oya Bıyıklıoğlu (piyano) ile Beethoven, Brahms ve Bartok’dan eserler seslendirdiler.

 Konser sonunda sanatçılara ve Caddebostan Kültür Merkezi Performans Sanatları Yönetmeni Yücel Canyaran’a plaketlerini takdim eden Genç Hayat Vakfı kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Beyza Zapsu, “Bu  akşam, sanatçılarımızın özverileri ve davetlilerin katılımıyla müziğin birleştiriciliğini yaşadık” görüşleriyle teşekkürlerini belirtti.

 Genç Hayat Vakfı Hakkında – www.genchayat.org

 Genç Hayat Vakfı 2008 yılında kurulmuş 11-18 yaş grubu gençler için çalışmalar yürüten bir sivil toplum kuruluşudur. Gençlerin, kendini ifade edebilen, hak ve sorumluluklarının farkında, toplumsal cinsiyet eşitliğini, ifade özgürlüğünü, farklılıklarla bir arada yaşama kültür ve bilincini, insan hakları ve demokrasiyi içselleştirmelerini sağlayacak eğitim modelleri hazırlar ve uygular. Bu modellerin formal eğitim sistemi içinde müfredata dahil edilmesi amacıyla ilgili mercilerde savunuculuk faaliyeti yapar. Diğer bir yandan sivil alanda paylaşımın gücüne inanarak işbirlikçi ve paydaşlarının bu modelleri uygulayabilmeleri için sadece faydalanıcı gruba değil, uygulamacı gruplara da eğitimler verir. 

Genç Hayat Vakfı kurulduğu günden bu yana tüm mali denetimlerden başarıyla geçerek 30.01.2012 tarihli ve 2012/2762 sayılı Bakanlar Kurulu kararıyla Kamu Yararına Vakıf statüsünü almıştır. Bu sayede finansal hesap verebilirliğini ispatladığı gibi, destekçilerine yaptıkları tüm bağışları vergiden düşürebilme olanağı sağlamaktadır. 

konser1

konser4

İLETİŞİM: Sezen ENGİZ – 0554 892 56 88 – 0212 277 53 23genc2genc3 genc4genc5genc6genc7genc8genc9genc10genc11

konser3

Check Also

Geri Dönüşü Olmayan İnsan Ruhunun Ölümsüz Yolculuğu