Anla Artık

15 Temmuz akşamı EBREHE’nin ordusunu tanklarını ebabil’in silahsız insanların durdurduğunu gördük.

Kalkışma bitmedi! Savaşa dönüşecek! Başkomutanı ortadan kaldırıp Türk Milletini esir almak isteyeceklerdir. Hâlâ anlayamadınız mı?

Yargılama,dışa kapalılık, aşırı korumacılık,ele geçirme isteği, hepsi beyindeki amigdala faaliyetidir,FETÖ sanki çok büyük boy bir amigdala!

Orta doğuyu ele geçirme hedeflerine en büyük engel Türkiye’dir. Vaadedilmiş toprakların ele geçirilmesine Türkiye en büyük engeldir.

Türkiye ve ordusunun âciz kalması için kullanılan maşalar fetö ve pkk ordularıdır. Türkiye’nin kurtuluşu Yalnızca millî birlikle mümkündür.

Ellerindekine bakın polis,tsk,yargı,şeytanının(amigdala)hükmğ altında olan bir örgütün davranışı, hedefi için herşeyin mübah olmasıdır

Millî birliği bozup, parçala yutu gerçekleştirmek için her yola başvurulacaktır. Oyuna gelme Oyunu gör! Anla artık ey Türk Milleti oyunu!

Bahsedilen tüm örgütler tabiri uygun görün amigdala software i üzerinden decalliyetin maşalarıdr.Olaylar TR nin de fevkinde Dünya çapında!

Bahsedilen tüm örgütler tabiri uygun görün amigdala software i üzerinden decalliyetin maşalarıdr.Olaylar TR nin de fevkinde Dünya çapında!

Masumane veya bilerek destek veren gönüllülerinin tamamı çıkar peşinde, maddi manevi mertebe , para ,hükmetme gibi,hepsi deccalin cennetinde.

Türkiye tarih ve konum üstünlüğünden dolayı ,dünyada önem verdikleri ele geçirilmiş noktaların genel koordinasyon merkezi olarak seçildi.

40 yıldır aktif veya pasif terör odakları ile yüklendiler zaferden emin, ama arıza çıktı , çünkü deccal oyununun fevkinde maneviyat var.

Kutupsuz hareket yok,fizikkuralı,-varsa+da var,Türkiye her ne pahasına olursa olsun bunların gömüldüğü yer olacak,mevla neylerse güzel eyler.

[sc_embed_player_template1 fileurl=”https://okyanusum.com/wp-content/uploads/2016/08/AYTEN-ALPMAN-B-R-BA-KADIR-BEN-M-MEMLEKET-M.mp3″ autoplay=”true” loops=”true”]

Check Also

Kuranı Kerim Cozumu app privacy policy

Privacy Policy Privacy Policy Ahmed Hulusi Digital built the Kuranı Kerim Cozumu app as a ...