Pentagon, “Yıldız Savaşları’nı başlatacağı silahları konuşlandıracağı ülkeyi de belirledi.
“Yıldız Savaşları” filmlerinde görülebilen silah teknolojisi gerçek oluyor. ABD lazer silahlarla donattığı USS Ponce savaş gemisini, Basra Körfezi’nde görevlendirecek.
ABD, lazer silahı ve elektromanyetik raylı top gibi şimdiye kadar ancak Yıldız Savaşları filmlerinde görülebilen silah teknolojisini savaş gemilerine taşıma planlarında yeni bir aşama kaydetti.
Basra Körfezi’ne konuşlandıracak savaş gemisi USS Ponce’ı bu yıl içinde lazer silahıyla donatmayı hedefleyen Pentagon, ayrıca iki yıl içinde de bir savaş gemisine yerleştireceği sesten 6-7 kat hızlı mermi atabilen elektromanyetik raylı topu devreye sokacak.
“Yıldız Savaşları‘nı hatırlatan lazer teknolojisinde, bir lazer silahı prototipini savaş gemisine yerleştirme aşamasına getiren Pentagon, “Lazer Silah Sistemi“yle ABD donanmasının “asimetrik tehditler” olarak tanımladığı hedefleri bertaraf etmeyi hedefliyor.
Bu hedefler, insansız hava araçları (İHA), sürat tekneleri ve patlayıcı yerleştirilmiş çok sayıda teknelerle düzenlenen saldırılar olarak tanımlanıyor
ABD askeri uzmanlarına göre, bunlar Basra Körfezi’nde ABD için ortaya çıkabilecek potansiyel tehditleri oluşturuyor.
ABD donanmasının geliştirdiği lazer silah, tıpkı “Yıldız Savaşları” filmlerinde görüldüğü gibi bir enerji ışınını hedefteki nesneyi yakmak veya hassas elektronik donanımı yakarak işlevsiz hale getirmek üzere yönlendiriyor.
Silahtaki sistemin hedefe kilitlenerek yakıcı bir ısı gönderdiğini belirten ABD donanma yetkilisi Albay Mike Ziv, Ancak filmlerdeki lazer ışınlarından farklı olarak geliştirilen lazer ışınının gözle görülemediğine işaret etti.
ABD donanmasının savaş gemilerinde kullanmayı planladığı diğer elektronik silah sistemi ise, yaklaşık 402 kilometre mesafedeki hedefleri 6 dakika içinde vurma kabiliyetine sahip elektromanyetik raylı toplar. ABD‘nin Virginia eyaletinde denemesi yapılan raylı toplardan fırlatılan cisimler, ciddi hasara yol açacak bir hız olan sesin 6-7 kat ötesine erişebiliyor.
Tükenmeden kullanılabilir olmaları, lazer silahları ve elektromanyetik raylı topların füzeler ve diğer bombalar karşısındaki en büyük avantajını oluşturuyor. ABD donanmasında her bir önleyici füzenin maliyetinin 1 milyon dolar olduğuna işaret ediliyor. Bu teknoloji, ABD ordusunun maliyetlerini azami seviyeye indirecek.
Kaynak: Ajanslar
Düşündüğünüzde dahi tüm düşüncelerinizi beyin kapasitenizin kuvveti kadarıyla dünya üzerinde yayınlıyorsunuz.. (İnsan ve Sırları – 1984)
Kişinin beyin kapasitesi ne kadar güçlü ise, yayını ve “dua”sı da o nisbette tesirlidir… Yalnızca konuştuğunuzda değildüşündüğünüzde dahi tüm düşüncelerinizi beyin kapasitenizin kuvveti kadarıyla dünya üzerinde yayınlıyorsunuz.. Ve bunlar, aynı frekanstaki bir beyin tarafından “içimedoğdu!” gibisinden algılanıp değerlendiriliyor. Bir kısım mânevî görevlilerin yâni “irşad kutuplarının” tasarrufu bu yöndendir!..
“Feyiz” denen şey dahi güçlü beynin yaydığı ya da yönlendirdiği dalgalarla kişinin beyninde yaptığı açılımdır.
DUA’nın beyin gücüne dayandığından(zirâ, beynin ilâhî güçle techiz edilmiş, donatılmış bir yapı olduğundan bahsetmiştik “İNSAN ve SIRLARI” isimli kitabımızda); ve bunun sisteminden söz ederek; gerekirse, insanın beyin dalgalarıyla silâhları dahi geçersiz kılabileceğini yazmıştık 1984 yılında.
http://www.allahvesistemi.org/ahmedhulusidekavramlar/kavramlar/bitki/bitkiler.htm