Davos 2018

Cüneyt ZAPSU

“Parçalara ayrılmış Dünyada paylaşabileceğimiz bir geleceği nasıl yaratabiliriz?”

Sanal Gerçeklik görüntüleri ile çağımızın Cyber savaşları anlatılıyor.Muhteşem ve uyarıcı bir deneyim. Tüm yapıların titreştikleri frekansı arttırmak veya yavaşlatmak sureti ile o şeyin patlayıp dağılması veya durağanlaşarak dökülmesi sağlanabiliyor

Dünyanın yepyeni soyut bir boyuta geçtiğinin ne kadar farkındayız? Tüm yaşam verileri, beden, beyin, zihin data ları digital ortama aktarılıyor Digital Dünyada yaşamaya başladık bile;geri dönüş imkansız,ilerleme durdurulamaz Bildiğimiz her şey değişecek, devletler önlem almalı!..

Biz büyük ihtimalle homo sapien(wise man-kamil insan)son nesliyiz.

İnsanlık “hack”leniyor, haberiniz var mı? 100 sene içinde büyük ihtimalle dünya farklı varlıklar tarafından idare ediliyor olacak. Bizde Neanderthallerden farklıyız. Beden, beyin ve zihin mühendisliğini öğrenme çağındayız.

Biometrik sensörler beden ve beyindeki biokemikal prosesleri elektronik sinyallere çeviriyor, bilgisayarlar bu verileri kaydedip analiz edebiliyorlar.

 

“Machine to Be Another” Bir başka bedende kendinizi deneyimleyebileceğiniz harika bir VR çalışma. “Ben beden değilim” anlayışını tecrübe etmenize imkan sunuyor.

Check Also

Süt ve Kazein Proteini Gerçeği: Süt Gerçekten Faydalı Mı?

https://bifazlasi.com/yillarca-yanlis-ogretilen-bir-yanlis-sut-ve-kaizen-gercegi/ Süt ürünleri proteini Kazein ve sağlığınız arasındaki rahatsız edici ilişki